Melchiot wil weg, Ajax geen optie, Wigan beste papieren

Mario Melchiot laat via zijn zaakwaarnemer weten het Franse Stade Rennes te willen verlaten. Waar zijn toekomst ligt is nog ongewis, maar zeker is dat Stade Rennes geen optie meer is voor Melchiot. ‘Mario gaat een andere weg’, vertelde coach Pierre Dreossi in Ouest France. Even gingen er geruchten rond dat Melchiot wellicht terug zou keren naar Ajax maar de zaakwaarnemer van ‘super Mario’ ontkent dat hij naar zijn oude club terug keert. ,,Mario heeft niet met Ajax gesproken en van een terugkeer is op dit moment dan ook geen sprake”, aldus de zaakwaarnemer. Wigan Athletic wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever van de Oranje-international.

Melchiot doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en kwam tot 97 officiële wedstrijden in het eerste elftal van de club.

Related posts