Salarisstroken Jaap Stam liggen op straat

De salarisstrook van Jaap Stam heeft in Zwolle op straat gelegen. De gegevens kwam uit een bij FC Zwolle gestolen oud papiercontainer. Het gaat om 15 jaar oude salarisstroken van Stam, Bert Konterman en Klaas Drost uit de tijd dat ze nog bij FC Zwolle speelden. Het bestuur van FC Zwolle is woest dat de gegevens op straat terecht gekomen zijn. Volgens de club zijn de papieren van het voetbalterrein gestolen door supporters. Maar aanhangers van de club zegt dat ze gewoon op openbare grond lagen.

In eerste instantie wilde de club aangifte doen, maar nu wordt het als een ‘ kwajongensstreek ‘ afgedaan. Zwolle kan beter de hand in eigen boezem steken want dit soort papieren horen natuurlijk ook niet gewoon in een papierbak te belanden maar eerst eens door een versnipperaar gehaald te worden. De supporters willen overigens niet zeggen welk salaris Stam kreeg toen hij nog bij FC Zwolle speelde.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/65412301/Salarisstrook_Jaap_Stam_op_straat.html?p=8,1

Related posts