Perez: ‘De clubs moeten er nu uitkomen’
‘Ajax blaast transfer Perez naar PSV af’

Kenneth Perez vertrekt niet naar PSV. Ajax wil niet dat de Deen naar naar een concurrent vertrekt, dat meldt althans de website PSVZone.nl (zie bericht). Gisteren meldde Martin van Geel dat Ajax en PSV aan het onderhandelen waren over Perez. Het gekke is dat dezelfde psv-site gisteravond nog wist te melden dat Ajax en PSV juist een akkoord zouden hebben bereikt (zie bericht). Het lijkt vreemd dat Ajax op het laaste moment toch ervan af zou hebben gezien. Geen enkele andere bron kan het bericht vooralsnog bevstigen nog ontkennen.

[UPDATE:] Perez verschijnt vanavond in het TV-progamma na De Wedstrijden op tien. Wellicht dat de persoon in kwestie daar zelf meer duidelijkheid zal geven over zijn situatie…
[UPDATE:] Perez had gisterenavond niets nieuws te melden en het enige was dat hij melde dat hij rond was met P$V, en dat het wachten nu op de beide clubs is.

Related posts