Perez niet naar Feyenoord maar voor 3 jaar naar PSV

Volgens het AD zal Keneth Perez verhuizen naar P$V. Perez zou zelf al helemaal rond zijn met P$V. De verwachting is dat de clubs er deze week financieel uit gaan komen, maar deze onderhandelingen moeten nog worden gevoerd. Er moet dus nog wel een slag om de arm gehouden worden. Toch meldt het AD dat beide clubs dichtbij een afspraak zijn over de hoogte van de transfersom.

Perez heeft in persoonlijke gesprekken met Koeman het gevoel gekregen dat hij een vaste waarde voor P$V zal worden. Perez kon ook naar feyenerd maar hij kwam er al snel achter dat zijn ambitie nooit te realiseren zou zijn in Rotterdam-zuid.

Onzekerheid over basisplaats blijft
Perez zou in Eindhoven linkerspits moeten gaan spelen. De Deen moet de concurrentie in de voorhoede aan met Farfan, Kone en Lazovic voor drie plekken. Toch lijkt Technisch Manager Stan Valckx nu al een rouleringssysteem te voorspellen in de voorhode van de lampjes; ,,We wilden sowieso vier topaanvallers hebben. Lazovic komt binnen met een schorsing en in januari zijn we ook Koné een paar weken kwijt door de Afrika Cup. Lazovic is een echte spits, maar zowel Perez, Farfán als Koné kan op meerdere posities uit de voeten. Als we er met Ajax uitkomen, zijn we zeer tevreden,’’ aldus Valckx. Zo zeker van een plekkie lijkt Perez dus ook in Eindhoven niet!

Related posts