Ajax breekt contract Jeffrey Sarpong open en verlengt tot 2011

Jeffrey Sarpong heeft zijn contract bij Ajax opengebroken en verlengd tot medio 2011. De achttienjarige Sarpong vierde op 22 december 2005 tegen FC Eindhoven (1-6) zijn debuut in de hoofdmacht. Tot nog toe staat zijn teller op negen competitieduels. Sarpong speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Ajax.

,,Ik hoop veel aan spelen toe te komen en uiteindelijk wil ik een vaste waarde worden binnen het elftal’’, zo blikt de 18-jarige Sarpong vooruit op de clubsite van Ajax. “Ik ben er trots op dat ik heb bijgetekend. Ajax is echt mijn club.’’

Ook technisch directeur Martin van Geel is content met de contractverlenging van Sarpong; ,,Jeffrey is een multifunctionele middenvelder, die tweebenig is en over een groot loopvermogen beschikt. Hij heeft bij Ajax veel concurrentie op het middenveld, maar we zijn overtuigd van zijn kwaliteiten.’’

Related posts