Nigel de Jong mag alweer transfervrij vertrekken bij HSV

Ex-Ajacied Nigel de Jong kon tot nu toe geen indruk maken bij het Duitse Hamburg SV. De Jong kwam in de winterstop van het seizoen 2005/2006 naar Noord-Duitsland en speelde afgelopen seizoen achttien wedstrijden in de Bundesliga. Van de club heeft hij te horen gekregen dat hij op zoek mag naar een andere club. Doordat hij geen contact verlenging heeft gehad mag hij transfervrij vertrekken.

Het Engelse Aston Villa zou inmiddels al interesse hebben getoond om De Jong naar Birmingham te halen, zo meldt Sky Sports. Manager Martin O’Neill zou een deel van zijn door eigenaar Randy Lerner beschikbaar gestelde transferbudget willen gebruiken om de international over te nemen van Hamburger SV. Of Nigel de Jong dan in plaats komt van Wesley Sneijder, die Aston Villa ook in het vezier had, is niet bekend.

Related posts