Nieuwe Ajax-thuistenue te reserveren: Hier nogmaals de details van dit nieuwe shirt

Vanaf vrijdag 15 juni om 10.00 uur is hier voor het eerst de nieuwe Ajax-thuiscollectie te zien! De snelle jongens onder ons kunnen het shirt nu al reserveren op Ajax.nl. . Ajax houdt het ontwerp op de eigen website wederom nog angstvallig verborgen. Nu wisten wij exclusief in april al als eerste (zie bericht) enige informatie te verschaffen over hoe het shirt eruit zal komen te zien.

Qua layout valt er (gelukkig) niet veel te sleutelen aan zo’n thuisshirt, dus zit de nuance in de details: Onze tipgever weet te melden dat het kraagje weer terugkeert op dit shirt. Daarnaast zullen de drie Amsterdamse kruizen in een schaduw-effect in de rode balk staan. Dit nieuwe thuisshirt moet vanaf juli in de winkels liggen en is tot 22 juni alvast te reserveren via deze link.

Related posts