De Mul bevestigt akkoord met Sevilla: ‘Nu afwachten of clubs eruit komen’

Tom de Mul liet gisterenavond voor de Belgische televisie weten niet op de hoogte te zijn van concrete interesse. Een regionale editie van ABC in Spanje zegt de aanvaller ’s middags in het kamp van de Belgische selectie gesproken te hebben. ,,Het klopt dat Sevilla een aanbod heeft gedaan via mijn zaakwaarnemer. Nu hangt het eraf of beide clubs tot een akkoord komen komen. Ik weet wat ik wil … dat is voor Sevilla spelen. Ik zal mijn best doen. Elke speler zou voor zo’n goed elftal willen spelen.”

De Mul schijnt er dus persoonlijk al wel uit te zijn met Sevilla maar wilde er verder eigenlijk niet op ingaan; ,,Ik weet echt niet of de transfer rond kan komen. Ik wil wel, maar het hangt af van de clubs. Ik heb nog niet gesproken met Ajax. In de Spaanse competitie spelen zou prachtig zijn en dan ook nog de Champions league.”

Zie ook eerdere berichten:
5 juni 2007: ‘De Mul dichterbij transfer naar Sevilla’
5 mei 2007: Zaakwaarnemer De Mul ontkent interesse Sevilla; Ook kleedkamerverhaal onzin!
6 april 2007: ‘De Mul is al persoonlijk accoord met Sevilla’

Related posts