Mitea ontevreden maar ziet nog toekomst bij Ajax
Ajax wil meewerken aan transfers Perez en Lindenbergh

Kenneth Perez en Olaf Lindenberghwillen beiden vertrekken bij Ajax. De beslissing ligt voor de hand, omdat zowel Perez als Lindenbergh onder trainer Henk ten Cate bij Ajax geen zicht hebben op een basisplaats. Perez was met 27 duels (meestal als invaller) en twaalf doelpunten nog van waarde, Lindenbergh kwam nauwelijks in het stuk voor. Ajax is tot op zekere hoogte bereid mee te werken aan een transfer van beide spelers, zo laat Technisch directeur Martin van Geel weten tegenover Het Parool.

Van Geel: ,,Olaf en Kenneth zijn 32 jaar. Beiden willen wedstrijden spelen en op het veld staan. Die garantie hebben ze bij Ajax niet.” Van Geel hoorde in een gesprek met Nicolae Mitea ook de onvrede aan van de Roemeen. ”Hij heeft veel met blessures te kampen gehad en was niet altijd eerste keus; wel spelen, niet spelen. Dat is voor elke voetballer moeilijk, maar het is niet zo precair dat hij geen toekomst meer ziet bij Ajax.”

Related posts