‘De Mul dichterbij transfer naar Sevilla’

Opnieuw wordt Tom de Mul in verband gebracht met Sevilla. Als we de Spaanse krant Marca mogen geloven is de kans groot dat De Mul komend seizoen de clubkleuren van Sevilla verdedigd. De 21-jarige Ajacied zou naar verluidt voor vijf seizoenen kunnen tekenen bij de kersverse UEFA Cup-winaaar. De interesse van Sevilla in De Mul is niet nieuw; Onlangs werd de Belgische vleugelspeler al in verband gebracht met de Spaanse club (zie bericht). Het is een publiek geheim dat De Mul zou willen vertrekken bij Ajax.

De interesse van Sevilla zou nu volgens Marca concreter zijn. De club zou al zo goed als rond zijn met de speler zelf en nu nog wachten op het ‘jawoord’ van Ajax.

De Mul beschikt nog over een doorlopend contract tot medio 2008. Ajax kan ervoor kiezen om hem deze zomer te verkopen óf hem te behouden met het risico dat De Mul volgend jaar transfervrij wegloopt uit de ArenA.

Zie ook eerdere berichten:
5 mei 2007: Zaakwaarnemer De Mul ontkent interesse Sevilla; Ook kleedkamerverhaal onzin!
6 april 2007: ‘De Mul is al persoonlijk accoord met Sevilla’

Related posts