‘Aston Villa gaat binnenkort bod uitbrengen op Sneijder’

Aston Villa gaat binnenkort een bod uitbrengen op Wesley Sneijder, zo meldt Sportweek zojuist. De website basseerd zich op een bericht in The Birmingham Mail. Manager Martin O’Neill heeft nieuwe hoop gekregen nu Valencia is afgehaakt. De interesse van Villa in Sneijder is niet nieuw. Enkele weken geleden werd al melding gemaakt van de interesse (zie bericht). O’Neill bezocht afgelopen maand de bekerfinale tegen AZ en raakte onder de indruk van Sneijder. Het geld zou in principe geen probleem moeten zijn voor het ambitieuze Villa. Eigenaar, de miljardair Randy Lerner, heeft O’Neill een dikke transferportefeuille meegegeven.

De club, waar onder meer Wilfred Bouma onder contract staat, weet in ieder geval met welke financiële middelen het naar Nederland moet afreizen om met Ajax aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Valencia wenste in een eerder stadium niet verder te gaan dan een bedrag van om en nabij de 13 miljoen euro.

Het blijft de vraag of de liefde wederzijds is. Sneijder wil Ajax immers alleen verlaten voor een topclub, al meet Villa zich graag de rol aan van challenger. Zeker sinds de komst van miljardair Lerner stelt de club uit Birmingham zich tot doel aan te schurken tegen de top vier.

Related posts