Advies: Laat Sport.be voor wat het is!
Opnieuw wazig gerucht: Clarence Seedorf zou bijna rond zijn met Ajax.

De Belgische site Sport.be weet het zeker maar wij houden een enorme slag om de arm: Clarence Seedorf zou in een vergevorderd stadium zijn om een contract in Amsterdam te onder tekenen. Seedorf zou in de voetsporen willen treden van Frank Rijkaard die in zomer van 1994 terug keerde op het oude nest.

Toevallig in dit geval is, dat Rijkaard in 1994 met AC Milan ook de cup met de grote oren won. Seedorf zou Milan gevraagd hebben om voor een laag transfer bedrag naar Ajax te mogen vertrekken, dit lijkt dan weer op de transfer van Jaap Stam vorige zomer.

Betrouwbaarheid Sport.be
Overigens moet dit bericht waarschijnlijk met een enorme schep zout genomen worden. Sport.be was tot voor kort een redelijk betrouwbaar medium maar de laatste tijd kan jan en alleman zelf berichten posten. Zo verschenen de laatste dagen o.a. de volgende berichten, de ene nog ongeloofwaardiger dan de andere:

Ajax ziet Van de Gun als ideale opvolger Sneijder
Ook ajax laat oog vallen op Makaay
Ajax toont interesse in De Guzman

En als klap op de vuurpijl:
Ajax polst Ronaldinho

Reden genoeg voor ons om de site Sport.be voortaan maar te laten voor wat die is en het advies aan onze bezoekers om hetzelfde te doen!!

Related posts