‘Utrecht, Ajax en NAC strijden om Zuid-Koreaan Jae-Jin Cho’

Volgens Zuid-Koreaanse media volgen Ajax en NAC Breda ook nauwgezet de verrichtingen van Jae-Jin Cho, zo meldt Voetbalzone vandaag. De Zuid-Koreaanse aanvaller, die vandaag tegen het Nederlands elftal zal aantreden, zou volgens de laatste berichtgevingen echter dicht bij een akkoord met FC Utrecht zijn.

Cho staat onder contract bij het Japanse Shimizu S-Pulse en maakte voor die club de afgelopen seizoenen 37 doelpunten in 85 wedstrijden. ,,Natuurlijk wil ik graag vertrekken”, vertelde Cho aan Joynews. ,,Niet alleen naar Nederland, maar als het maar Europa is. Momenteel zijn we in gesprek en weet ik niet wat er komen gaat.”

,,We kennen hem al een tijdje en hij is een makkelijk scorende spits”, lichtte Utrecht-trainer Foeke Booy toe. ,,In de competitie loopt hij één op twee.” De trainer is in Seoul om hem tijdens de wedstrijd tussen Zuid-Korea en Nederland te bekijken. Na het duel heeft Booy een afspraak met de aanvaller en zijn zaakwaarnemer.

Cho (25) zal tegen de manschappen van Marco van Basten zijn 28e interland afwerken en weet dat de ogen op hem gericht zijn. ,,Als ik een goede indruk achterlaat, dan zal er alleen maar meer interesse komen.” De aanvaller scoorde zeven maal in zijn interlandcarriére.

Related posts