Sport.be: ‘Delgado naar Ajax dat ook Mustapha en Kuranyi wil’

Volgens het Belgische Sport.be zal Ajax zich waarschijnlijk versterken met Mattias Delgado van Besiktas. De Argentijn die in eigen land speelde voor Chacarita speelde een goed seizoen, en kwam vorig jaar over van FC Basel waarhij drie jaar speelde. De aanvallende middenvelder zou 6 miljoen moeten kosten. Hij heeft nog een contract voor twee seizoenen in Turkije. Ook schijnt Ajax Kevin Kuranyi en Mustapha Riga te willen, aldus Sport.be.

Kuranyi is momenteel spits bij Schalke04 waarhij afgelopen seizoen 15 doelpunten scoorde in 34 duels. Mustapha is oud-speler van Vitesse, RBC en Sparta. Hij speelt momenteel bij Levante in Spanje. Mustapha zij onlangs tegenover het Spaanse AS te dromen van een verblijf in de Premier League. De 25-jarige aanvaller had met cruciale goals een groot aandeel in de handhaving van Levante in de Primera Division afgelopen seizoen. ,,Ik kan niet ontkennen dat ik graag in Engeland zou willen spelen”, aldus de voormalige Spartaan. Toevallig verschijnt er aanstaande maandag een, volgens de site zelf; ‘spraakmakend interview’ op Voetbalzone met Riga. Wellicht komt daaruit meer duidelijkheid over eventuele interesse van Ajax.

Waar de interesse van Ajax vandaan komt in Mustapha weet Sport.be niet te melden. Dat geldt overigens ook voor de onbevestigde berichten over Kuranyi en Delgado.

Related posts