Voorverkoop Amsterdam Tournament morgen (zaterdag) van start

Morgenvroeg (zaterdag 2 juni) start de voorverkoop voor het Amsterdam Tournament. Zoals altijd is het toernooi ook nu weer opgesplitst in twee wedstrijddagen. Beide dagen zijn in 2 evenementen opgesplitst. deze opsplitsing heeft niets te maken met het feit dat er 2 wedstrijden per dag worden gespeeld. Kaarten uit beide evenementen zijn geldig voor beide wedstrijden op dezelfde dag. De opsplitsing is puur bedoeld om voor een aantal vakken een ander voorverkoopschema te kunnen maken. De vakken 125 t/m 129, 409 en 410 worden volgens een ander voorverkoopschema (vrije stoelkeuze) verkocht dan de rest van het stadion (vaste zitplaats).

Belangrijk: Geef bij je verkooppunt aan dat het om het volgende evenement gaat: LG Amsterdam Tournament Dag 1 vrije stoelkeuze (wanneer je op Zuid of 409/410 wilt zitten) of vaste zitplaats (voor de overige vakken) of LG Amsterdam Tournament Dag 2 vrije stoelkeuze (Zuid of 409/410) of vaste zitplaats (overige vakken).

Tijdens de gehele verkoopperiode kun je voor Zuid en 409/410 alleen met de seizoenkaart kopen. Van 2 t/m 8 juni seizoenkaarthouders van die vakken met 25% korting en vanaf 9 juni alle seizoenkaarthouders (zonder korting). Kaarten kunnen t/m 31 juni alleen gekocht worden met de seizoenkaart 2006-2007. Na deze periode kun je alleen kaarten kopen met de nieuwe seizoenkaart 2007-2008.

Donderdag 2 augustus:
19.00 CET: Lazio – Arsenal
21.15 CET: Ajax – Atlético Madrid

Zaterdag 4 augustus:
19.00 CET: Lazio – Atlético Madrid
21.15 CET: Ajax – Arsenal

Meer info en complete voorverkoopschema: Ajax.nl

Related posts