Manager communicatie en persvoorlichting Marcel Baas weg bij Ajax

Marcel Baas, manager communicatie en persvoorlichting van Ajax, verlaat de club. Baas, bezig aan zijn eerste seizoen, voert persoonlijke redenen aan voor zijn vertrek: ,,Deze baan, de combinatie van communicatie en persvoorlichting, heeft heel veel impact op mijn gezinsleven. Bij Ajax ben je zeven dagen per week aan het werk, ik wil ook meer aandacht aan het thuisfront besteden.”

Baas, de man die tijdens de persconferenties niet van de zijde van Henk ten Cate week, benadrukt dat zijn besluit niets met Ajax te maken heeft; ,,Ik heb met veel plezier bij Ajax gewerkt en er veel geleerd. Mijn contract liep af op 1 juni. De laatste weken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik elders op zoek ga naar een betere balans.”

Related posts