Barcelona ontkent verhuur Krkic aan Saint-Etienne; Wellicht nog bij eigen A-selectie

FC Barcelona laat zich voorlopig nog niet uit over de toekomst van Bojan Krkic. Het talent staat bij diverse clubs, waaronder Ajax, in de belangstelling om gehuurd te worden (zie eerdere berichten hieronder). De Spanjaarden willen volgens de Spaanse krant Marca eerst beoordelen of Krkic wellicht geschikt is voor de A-selectie van Barca. Trainer Frank Rijkaard noemde het eerder al een een ‘interessante optie’ om hem bij de A-selectie te halen. Technisch directeur Txiki Begiristain ontkende overigens dat Saint-Etienne de jonge voetballer gaat huren, zoals onlangs naar buiten kwam (zie bericht).

Zie ook eerdere berichten:
29 mei 2007: ‘Barcelona-talent Krkic niet naar Ajax of PSV maar naar Saint-Etienne’
15 mei 2007: Ajax krijgt concurrentie van PSV in slag om Barça-talent Krkiæ (incl. link naar video’s)
3 mei 2007: Van Geel zoekt bij Barcelona naar versterking; ‘Krkic nog wel heel jong’
27 april 2007: ‘Ten Cate wil supertalent Krkic (16) van Barcelona naar Ajax halen’

Related posts