Ajax haalt Slijngard terug naar Ajax

Naast Vertonghen en Schilder zal ook Donovan Slijngard komende zomer terug keren naar Ajax. Groningen had Slijngard graag nog een seizoen gehuurd, maar Ajax zag niets in dat voorstel. De hoofdstedelingen willen de verdediger volgend jaar weer in Amsterdam zien voetballen, meldt FC Groningen op de website van de club. Slijngard kon overigens niet uitgroeien tot een vaste waarde in het team van Ron Jans. De verdediger speelde in totaal slechts drie duels voor FC Groningen. Henk ten Cate heeft overigens vooralsnog niet aangegeven Slijngard in zijn selectie voor het eerste elftal te willen opnemen.

Zie ook eerdere berichten hierover:
10 april 2007: Slijngard: Verlengen, weg of anders nog jaar naar Jong Ajax
04 april 2007: Slijngard wilde niet spelen met Groningen tegen Jong Ajax
29 januari 2007: Donovan Slijngard vertrekt op huurbasis naar FC Groningen
7 juli 2006: Donovan Slijngard gekozen tot Ajax Talent van het jaar
29 maart 2006: Ajax maakt contracteren Donovan Slijngard bekend

Related posts