Ajax verlengt contract jeugdtrainer Stekelenburg (34)

Ajax heeft het contract met jeugdtrainer Maarten Stekelenburg verlengd tot 1 juli 2008. Het huidige contract met Stekelenburg, niet te verwarren met de doelman van Ajax 1 met exact dezelfde naam, zou aflopen op 1 juli 2007. De 34-jarige Stekelenburg wordt komend seizoen hoofdtrainer van de B2.Hij is sinds 1999 jeugdtrainer binnen de jeugdopleiding van Ajax. Afgelopen seizoen was hij, naast Aron Winter, trainer van het Beloftenteam.

,,We zijn uiterst tevreden over Maarten en daarom zijn we blij dat hij volgend jaar de B2 gaat trainen’’, licht Ajax’ technisch directeur Martin van Geel de contractverlenging toe, op de website van Ajax. ,,Hij kan spelers beter maken. Elk team is even belangrijk in de jeugdopleiding’’, neemt Van Geel het woord over van zijn jeugdtrainer. Een korte karakterschets volgt. ,,Maarten is verbaal, organisatorisch en didactisch sterk; iemand die spelers heel goed kan begeleiden.’’

Related posts