‘Ajax meldt zich officieel voor Belgisch topscorer Sterchele’

Hij werd al eerder in verband gebracht met Ajax (zie bericht) maar vandaag meldt het Belgische HLN dat Ajax zich nu ook officieel hebben gemeld voor François Sterchele. Ajax zou volgens deze ochtendkrant zo spoedig mogelijk een afspraak willen maken met Sterchele en zijn club Germinal Beerschot Antwerpen. Het bericht is inmiddels ook op de Belgische teletekst verschenen (zie hieronder) maar wordt vooralsnog in geen enkele ander medium, noch door een van de betrokken clubs bevestigd.

Sterchele draaide een prima afgelopen seizoen bij GBA. De aanvaller scoorde 21 doelpunten in 32 competitieduels en werd daarmee topscorer van de Belgische Jupiler League. Naast Ajax zouden ook FC Utrecht, SC Heerenveen, Club Brugge en Anderlecht geïnteresseerd zijn in Sterchele. GBA vraagt maar liefst vier miljoen euro voor de 25-jarige speler.

Related posts