Van Geel tegenover AT5: ‘Nee hoor; Mitea blijft gewoon bij Ajax!’ Ook positief over Perez

Martin van Geel heeft tegenover AT5 ontkent dat Mitea moet vertrekken bij Ajax zoals vanochtend in De Telegraaf werd gemeld (zie bericht). Volgens Van Geel heeft Mitea een moeizaam seizoen gedraaid bij Ajax door zijn vele blessures. Maar volgend jaar mag hij volgens Van Geel gewoon laten zien dat hij waardevol is voor de club. Mitea staat nog tot 2009 onder contract bij Ajax.

In Het Parool weersprak Van Geel eveneens dat Kenneth Perez wegmoet bij Ajax: ,,Ik kan me voorstellen dat hij moeite heeft met zijn situatie’ aldus Van Geel. ,,We zijn echter zeer tevreden over Perez, want hij heeft ondanks zijn spaarzame basisplaatsen een ontzettend hoog rendement gehad.” Binnenkort volgt er wel een gesprek over de toekomst van de Deen.

Related posts