Mitea moet vertrekken; Ook Perez weg. Lijstje Ten Cate met gewenste versterkingen

Het lijkt er op dat de Roemeen Nicolae Mitea afgelopen zondag tegen AZ zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Mitea is na zijn ernstige blessure niet meer op een acceptabel niveau gekomen wat hem een plek binnen de Ajax selectie kost, zo meldt De Telegraaf.

Mitea is niet de enige die Ajax enigszins gedwongen moet verlaten, ook Olaf Lindenbergh zal Ajax moeten verlaten. Vrijwilligers zijn er ook; Perez en de Mul vertrekken omdat Perez een heel seizoen wil spelen en zelfs als Sneijder vertrekt zal Perez wissel speler blijven. De Mul gaat waarschijnlijk bij een café-elftal spelen want daar gaat het er in de kleedkamer minder hard aan toe.

Ten Cate is redelijk ambitieus want hij wil het team met behoorlijke namen versterken. De volgende namen zouden op het lijstje van Ten Cate staan: Khalid Boulahrouz (Chelsea), Marius Constantin (Rapid Boekarest), Tümer Metin (Fenerbahce), Mbark Boussoufa (Anderlecht), Thiago Motta (FC Barcelona) en Francois Sterchele (Germinal Beerschot)

Boussoufa zou inmiddels al rond zijn en definitief naar Amsterdam komen.

Related posts