FC Twente bevestigt komst Elia

FC Twente heeft bevestigt dat het Eljero Elia heeft binnen gehaald zoals gister al min of meer gemeld werd (zie bericht). Het is nog niet duidelijk voor hoe lang hij tekent in Enschede. Elia moet alleen nog een medische keuring doorstaan. Elia kon ook naar Ajax maar die wilden hem direct weer voor een jaar verhuren. Dat zag Elia niet zitten en dus koos hij voor Twente.

,,We hebben met Ajax gesproken, maar dat wilde mij eerst een jaar verhuren”, verklaart Elia (20) in het Algemeen Dagblad. ,,Het liefst aan ADO Den Haag. Dat wilde ik niet. Ik heb Ajax gevraagd of ik eerst een half jaar zou kunnen laten zien wat ik kan. Daarna kon altijd nog verhuurd worden, vond ik, maar Ajax wilde dat niet. Wat dat betreft toonde FC Twente veel meer vertrouwen in mij, in alle opzichten. Dat had ik nodig. Nu kan ik een nieuwe start maken. Er is een hoop van mijn schouders gevallen.”

Deze competitie mocht Elia bij ADO slechts dertien keer aan de aftrap beginnen en kwam hij twaalf keer als invaller van de bank. Hij maakte in totaal drie goals.

Related posts