De Haan haalt Babel en Maduro bij EK-selectie

Foppe de Haan heeft Ryan Babel, Hedwiges Maduro toegevoegd aan zijn selectie voor Jong Oranje. De Haan heeft in totaal vier Ajacieden in zijn definitieve selectie opgenomen voor het komende EK onder 21 in eigen land. Het gaat naast Maduro en Babel om Vermeer en de komend seizoen bij Ajax terugkerende Robbert Schilder. Emanuelson heeft zoals bekend afgezegd.

Jong Oranje speelt komende vrijdag in Deventer een oefenwedstrijd tegen Polen. De eindronde van het EK begint op 10 juni. De ploeg van De Haan moet het dan opnemen tegen Israël.

De volledige selectie:
Doel: Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Ajax), Boy Waterman (AZ).
Verdediging: Ryan Donk (AZ), Calvin Jong-A-Pin (sc Heerenveen), Arnold Kruiswijk (FC Groningen), Erik Pieters (FC Utrecht), Frank van der Struijk (Willem II), Ron Vlaar (Feyenoord), Gianni Zuiverloon (sc Heerenveen).
Middenveld: Ismaïl Aissati (FC Twente), Otman Bakkal (FC Twente), Luigi Bruins (Excelsior), Royston Drenthe (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Ajax), Haris Medunjanin (Sparta Rotterdam), Robbert Schilder (Heracles Almelo).
Aanval: Ryan Babel (Ajax), Roy Beerens (NEC), Tim Janssen (RKC Waalwijk), Julian Jenner (AZ), Daniël de Ridder (Celta de Vigo), Maceo Rigters (NAC Breda).

Related posts