Ook geen gepast afscheid gepland zondag voor Roger en Grim

De supportersvereniging Ajax meldt op haar website dat Ajax aanstaande zondag geen afscheid zal nemen van vertrekkende spelers. Eerder werd al bekend dat er geen afscheid zal worden georganiseerd voor Zdenek Grygera. Van Fred Grim en Roger zal aanstaande zondag ook geen officieel afscheid genomen worden waar de supporters bij betrokken zullen worden. Intern wordt er wel afscheid genomen van de spelers. De supporters blijken te moeten wachten tot het Amsterdam Tournament.

Verzoeken vanuit de supportersverenigingen dit besluit terug te draaien, kregen geen gehoor. Ajax neemt intern wel afscheid van de spelers, maar de supporters zullen dus moeten wachten tot het Amsterdam Tournament, omdat dit een ‘beter’ moment zou zijn. Of dit ook daadwerkelijk het geval is, valt sterk te betwijfelen aangezien het Amsterdam Tournament midden in de voorbereiding valt van het nieuwe voetbalseizoen. Ex-Ajacieden zijn dan volop in training bij hun nieuwe club.

Related posts