AJAX – AZ COMPLEET UITVERKOCHT!

De belangstelling voor de play-offs mag dan minder zijn; het return-duel van de play-offs tussen Ajax-AZ van aanstaande zondag is compleet uitverkocht! Ook een gedeelte van het grote uitvak als mede de laatste slechtzicht-kaarten gingen de afgelopen dagen nog over de toonbank van de Ticketbox-verkooppunten. Vanwege de verwachte drukte adviseert Ajax iedereen om tijdig naar de Amsterdam ArenA te komen. Parkeren op P-2 is zondag niet mogelijk.

Ajax moet zondagmiddag, aanvang 14:30uur de vorige week in Alkmaar opgelopen 2-1 achterstand goed zien te maken om zo alsnog een ticket af te dwingen voor de voorrondes van de Champions League.

De grote belangstelling voor het duel kwam ook voor Ajax als een complete verrassing. Doordat het stadion voor het vorige thuisduel; tegen Heerenveen, slechts half vol liep had men besloten vanaf dag één van de verkoopperiode iedere seizoenkaarthouder de gelegenheid te geven drie kaarten te kopen. Zelfs het gebruikelijke recht om minimaal een dag je eigen plek te kunnen kopen werd niet nodig geacht. Een miscalculatie zo bleek na amper een dag toen veel fans niet alleen meer hun eigen stoel konden kopen maar ook niet hun eigen vak en zelfs niet de eerste ring! Excuses van Ajax bleven ondanks dat men op de misser is aangesproken achterwege (zie ook eerdere bericht)

Related posts