Oud-Ajacied Aborah(19) terug naar FC Den Bosch

Stanley Aborah speelt volgend seizoen weer bij FC Den Bosch. De negentienjarige aanvallende middenvelder tekende een tweejarig contract bij de club die hij eerder diende als Ajax-huurling. Aborah speelde afgelopen seizoen bij het Belgische Dender, dat naar de eerste klasse promoveert. De Ghanees doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in het seizoen 2004-2005 zijn debuut in Ajax1. Hij speelde vier keer in het eerste en vertrok op huurbasis naar FC Den Bosch. Hij keerde terug naar Ajax, maar zijn contract werd ontbonden. Vervolgens lukte het hem niet om een nieuwe club te vinden en dus trainde hij maar bij een provinciale ploeg in Ekeren mee.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn van FC Den Bosch ziet veel mogelijkheden met Aborah. ,,Stanley is een creatieve, zeer technische speler. Hij wilde graag terugkeren bij ons en wij hebben positieve ervaringen met hem. Wij verwachten dat hij achter diepe spits Frank Demouge goed zal functioneren als nummer 10.”

Zie ook eerdere berichten:
2 januari 2007: Stanley Aborah tekent contract bij FCV Dender EH (België)
11 december 2006: Stanley Aborah zeer waarschijnlijk naar Zulte Waregem
4 december 2006: Stanley Aborah schopt achteruit richting Ajax
5 september 2006: Stanley Aborah op proef bij Arminia Bielefeld
17 juli 2006: Stanley Aborah mag vertrekken bij Ajax

Related posts