Kenneth Vermeer: ‘Ik ben zo goed als rond met Willem II’

Kenneth Vermeer komt komend seizoen vrijwel zeker op huurbasis uit voor Willem II. ,,Ik ben zo goed als rond. Alleen de papieren moeten nog in orde worden gemaakt”, zo verteld de keeper van Jong Oranje in het trainingskamp in Hoenderloo aan VI.nl. Vermeer heeft contractueel laten vastleggen dat hij een serieuze kans krijgt onder de lat in Tilburg, al is dat geen garantie. De jonge doelman gaat tijdelijk weg bij Ajax om elders speeltijd en ervaring op te doen op het hoogste niveau.

De mededeling van Vermeer is opmerkelijk omdat Willem II-coach Dennis van Wijk twee weken geleden nog ontkende dat hij in beeld was bij Willem II (zie bericht). ,,Vermeer heeft wel talent, maar geen ervaring. Daar zijn wij wel naar op zoek. Overigens zie ik in de Eredivisie maar weinig clubs waar Vermeer eerste keeper zou kunnen worden”, aldus Van Wijk toen.

Related posts