‘Perez moet vertrekken bij Ajax; PSV en Feyenoord tonen al belangstelling’

Ajax zou komend seizoen geen prijs meer stellen op de aanwezigheid van Kenneth Perez, zo meldt Johan Derksen maandagavond in het tv-programma Voetbal Insite. Volgens de hoofdredacteur van VI is er door PSV en Feyenoord inmiddels belangstelling getoond voor Perez. De Deense spelmaker zou behoorlijk in de clinch liggen met Ajax-trainer Henk ten Cate en zou volgens de technische staf het voorbije seizoen niet voldoende hebben laten blijken dat hij onmisbaar is. De Deense international kwam desondanks op de Nederlandse velden toch twaalf keer tot scoren, veelal als invaller.

AT5-analist Menno Pot meldde vorige week in het programma FC Godenzonen ook al dat Perez en Ten Cate op het persoonlijke vlak veel moeite hebben met elkaar. Perez (32) hoeft volgens Derksen echter niet te vrezen voor zijn toekomst. Zo zouden PSV en Feyenoord wel oren hebben naar de komst van de Deen. In het verleden stond hij op de loonlijst bij AZ, MVV en FC Kopenhagen. De verbintenis van Perez loopt nog door tot de zomer van 2009.

Related posts