Ajax volgt Braziliaanse spits ‘Ari’ maar die lijkt voor Heerenveen te gaan kiezen

Ajax en Heerenveen volgen de Braziliaanse spits Ariclenes da Silva Ferreira die momenteel bij het Zweedse Kalmar FF onder contract staat. Heerenveen lijkt de beste papieren te hebben om ‘Ari’, zoals hij kortweg genoemd wordt, binnen te halen. De Braziliaanse aanvaller van het Zweedse Kalmar FF staat al geruime tijd in de belangstelling van de nummer vijf uit de eredivisie die een neusje heeft voor het aantrekken van topspitsen.

De speler liet eerder al optekenen dat Heerenveen contact met Kalmar had opgenomen omtrent zijn diensten. Kalmar FF vraagt naar verluidt een transferbedrag van ongeveer drie miljoen euro. Ari werd in zijn eerste jaar bij Kalmar gelijk topscorer van de nationale competitie. In het huidige voetbaljaar staan er nog geen treffers achter zijn naam genoteerd. Verder wordt de offensieve voetballer volgens zijn zaakwaarnemer (Oliver Cabrera) betiteld als iemand met meer potentie dan topscorer Afonso Alves. Eerder kreeg Ariclenes al een uitnodiging van Brazilië-bondscoach Dunga om met de selectie mee te trainen, dat destijds een oefenduel in Zweden afwerkte.

Related posts