‘Kluivert, Motta, Giuly & Jenner dichtbij overgang naar Ajax’

Volgens Ajax.punt.nl is Patrick Kluivert vanochtend op het vliegveld van Antwerpen gesignaleerd na een vervroegde terugkomst van zijn vakantieadres om in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer met een delegatie van Ajax, te praten over een eventuele overgang. Dit bericht lijkt haaks te staan op wat Martin van Geel afgelopen weken zei; Hij zei, met alle respect, Kluivert geen aanwinst voor Ajax te vinden. Ajax.punt.nl meldt ook geen bron.

Volgens dezelfde site heeft ook Thiago Motta, voorheen bekend als een van de grootste talenten bij FC Barcelona maar de laatste jaren vooral gekweld door blessures, een mondeling akkoord met Motta over een overgang.

Ook meldt dezelfde site dat Ajax een bod van 4 miljoen heeft uitgebracht op Ludovic Giuly van Barcelona. Voor dit bedrag zou de Fransman mogen vertrekken uit Barcelona.

Als klap op de vuurpijl zou volgens deze site Ajax met AZ in een vergevorderd stadium zijn over de transfer van Julian Jenner. Een opmerkelijk bericht aangezien de Alkmaarders eerder lieten weten Jenner niet aan concurrenten te willen verkopen. Tom de Mul is echter kandidaat om in de deal met Jenner betrokken te worden als ruil.

Als we Ajax.punt.nl mogen geloven is er al veel geregeld en afgerond, alleen de bron van deze berichten ligt vooralsnog op het kerkhof….
Mochten deze berichten niet blijken te kloppen dan kan deze site beter zichzelf besluiten op te heffen want hun geloofwaardigheid is dan gezakt tot onder het vriespunt!!

Related posts