Tuttosport: ‘Huntelaar, Ajax en Juventus akkoord over transfer’

Klaas Jan Huntelaar, Ajax en Juventus zouden een akkoord bereikt hebben over een transfer van de spits. De 23-jarige aanvaller wordt volgens de Italianen gekocht voor 18 miljoen euro. Dat meldt de Italiaanse krant TuttoSport donderdag. Opvallend is dat het medium nauwkeurige details weet te melden. Huntelaar zou een contract voor 4 jaar tekenen en 3,3 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Op dit moment zouden volgens Tuttosport de zaakwaarnemer van Huntelaar en sportdirecteur Alessio Secco puntjes op de i zetten voor het contract. Bij Ajax was vandaag, zoals wel vaker, niemand bereikbaar voor commentaar.


De voorpagina van Tuttosport is heel duidelijk in zijn mededeling: ‘Huntelaar zegt Ja tegen Juve’

Man. United
Enige concurrent voorlopig van Juve lijkt Manchester United. Volgens bronnen zat de broer van manager Alex Ferguson afgelopen zondag op de tribune bij het duel tegen Heerenveen om Huntelaar te bekijken (zie bericht).

Zie ook eerdere berichten:
14 mei 2007:‘Broer Ferguson op tribune voor Huntelaar die £12 moet kosten’
1 mei 2007:Gazzetta: ‘Juventus gaat bod van 22 miljoen op Huntelaar uitbrengen’
2 april 2007:Huntelaar: ‘Transfer naar Man. United slechte 1 april-grap’!
30 maart 2007:‘Man United bereid bod voor op Huntelaar’
27 maart 2007:‘Optie Juve op Huntelaar, Ajax weigerde bod van Arsenal’
24 maart 2007:Interesse Juve?: Huntelaar weet zelf van niets
20 maart 2007:‘Juve aast op Huntelaar en Heitinga’

Related posts