Uitslag prijsvraag van deze week: ‘Wie is deze Ajacied?’

Veel inzendingen ook de afgelopen week weer op onze prijsvraag. Opnieuw veel goede antwoorden ook. De echte kenners zagen het al; natuurlijk was het Wesley Sneijder (zie foto hieronder)! Winnaar van zo’n originele F-side cap is geworden: Jessica Volkers uit Houten! Gefeliciteerd Jessica, de cap komt zo snel mogelijk naar je toe!

Een dezer dagen zullen wij weer een nieuwe prijsvraag op de site plaatsen ditmaal met een foto gemaakt tijdens de play-off wedstrijd van afgelopen zondag tegen Heerenveen met opnieuw de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn!


Wesley Sneijder!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!

Related posts