Geen AZ-fans naar Amsterdam wegens algehele boycot

De AZ-supporters boycotten Ajax-AZ. De supportersvereniging was van plan een busreis voor 1600 personen te organiseren naar de wedstrijd Ajax-AZ. De lokale autoriteiten in Amsterdam zijn echter niet bereid om meer dan tien supportersbussen bij het bezoekersvak te laten komen. De AZ-SV en AZ hebben daarom besloten tot een boycot van deze wedstrijd. De voorwaarden waaronder AZ-supporters naar Amsterdam dienen te reizen zijn onacceptabel, zo vinden de fans.

3 supporters
Op 27 mei 2007 zal 1 bus naar Amsterdam afreizen met 3 vertegenwoordigers van de supportersvereniging voorzien van een spandoek om het ongenoegen op gepaste wijze kenbaar te maken. De woordvoerder namens de supportersvereniging AZ is voorzitter Remco Strik.

Klik HIER voor de volledige verklaring van AZ

Related posts