‘Ajax ook nog in de markt voor Eljero Elia’

Ajax heeft wederom belangstelling voor een speler van ADO Den Haag. Nadat de Amsterdammers zich eerder versterkten met Laurent Delorge staat nu ook Eljero Elia op het verlanglijstje van de bekerhouder, zo meldt het AD tenminste. De kans lijkt echter groter dat Elia zijn carriere voortzet bij FC Twente. De zaakwaarnemers van de 20-jarige aanvaller gaan deze week om de tafel zitten met de club uit Enschede. Elia moet in Enschede de opvolger worden van Kennedy Bakircioglü die gisteren een vierjarig contract tekende bij Ajax.

Elia zelf wil sowieso vertrekken bij ADO Den Haag en ziet een transfer naar FC Twente sportief en financieel wel zitten. De interesse van Ajax kan deze houding mogelijk veranderen. De Amsterdammers zullen echter pas ná FC Twente met de vleugelspits om de tafel gaan zitten.

Elia speelde in het verleden overigens al eens voor Ajax. Tussen 2000 en 2002 maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van de Amsterdammers, maar daarna keerde hij terug naar ADO. In 2004 volgde een debuut in de hoofdmacht. Elia maakt ook deel uit van Jong-Oranje.

Related posts