‘Broer Ferguson op tribune voor Huntelaar die £12 moet kosten’

Volgens de Engelse krant The Mirror zat afgelopen zondag de broer van Sir Alex Ferguson op de tribune om Klaas Jan Huntelaar te bekijken voor de coach van Man. United. Volgens The Mirror moet Huntelaar rond de 12 miljoen pond kosten. United is naarstig op zoek om de gelederen te versterken voor komend seizoen. Zo zou Ferguson dolgraag een andere aanvaller naast sterspeler Wayne Rooney zien. Naast Huntelaar doen namen als die van Samuel Eto’o, Jermain Defoer en Dimitar Berbatov de ronde rond Old Trafford.

Eerder informeerde Manchester United al bij FC Barcelona naar de vraagprijs van Eto’o, die ook in de belangstelling van Arsenal staat, en kreeg te horen dat de rappe Kameroener een sloridge 55 miljoen euro op moet leveren.

Related posts