‘Bakircioglu gaat vandaag tekenen’

Beide partijen hebben het enkele weken min of meer voor zich moeten houden maar vandaag zal dan eindelijk de transfer van Kennedy Bakircioglu (26) officieel bekend gemaakt gaan worden, zo is de verwachting. De Zweed zal naar verwachting zijn handtelening zetten onder een contract dat hem voor 2 of 3 jaar aan Ajax verbindt.

Bakircioglu is persoonlijk al enige tijd rond met Ajax. Dit maakte ook Ajax-trainer Henk ten Cate aflopen week bekend (zie bericht). Beide eredivisie-clubs wilden echter wachten met de bekendmaking totdat bekend was of beide ploegen elkaar zouden treffen in de play-offs. Nu FC Twente gisteren verloor van AZ is de weg vrij voor een definitieve handtekening. De transfersom ligt naar verluidt tussen de 750.000 en 1,3 miljoen euro.

Zie ook eerdere berichten:
11 mei 2007:Ten Cate maakt melding van akkoord Bakircioglu en Ajax
10 mei 2007:Zaakwaarnemer ontkent keuring Bakircioglu; afhankelijk van play-offs maandag transfer officieel
10 mei 2007:Kennedy Bakircioglu ondergaat vandaag medische keuring bij Ajax
10 mei 2007:Bakircioglu: ‘Ajax en Ten Cate zijn blij met me’. Al gekeurd?: ,,Ga er maar van uit!
5 mei 2007:De Telegraaf meldt nu ook wat wij allang wisten: ‘BAKIRCIOGLU KIEST AJAX’
4 mei 2007:Naar buitenwacht toe alleen PSV nog concurrent voor Bakircioglu
2 mei 2007:‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’
30 april 2007:‘Ajax en psv willen FC Twente-middenvelder Kennedy Bakircioglu’

Related posts