‘Ajax aast op Senegalees talent Gueye (21)’

Ajax aast op het Senegalese talent Babacar Gueye van FC Metz, zo meldt Hugo Borst zondagavond in het tv-programma Studio Voetbal. De 21-jarige aanvaller van FC Metz zou ook al enige tijd gevolgd worden door PSV, maar door een tip van de naar Ajax vertrekkende scout Hans van der Zee heeft de Senegalees nu ook de aandacht van de Amsterdammers getrokken.

De in de studio aanwezige Piet de Visser, die scout is voor PSV en Chelsea, ontkende de belangstelling van p$v voor Gueye. De Visser denkt niet dat Ajax en p$v in elkaars vaarwater zitten nu Van der Zee van p$v naar Ajax is vertrokken. ,,Ajax zoekt hele andere spelers dan wij en wij dan Ajax”, lichtte De Visser toe. “Pas als je allebei op dezelfde speler aast, gaat het netwerk een rol spelen.”

Related posts