Ingezonden bericht: Vervolg actie ‘Fuck de Play-offs’

Afgelopen woensdag hebben zo’n 100 Ajax supporters gedemonstreerd tegen het commerciële instrument wat is ingevoerd door de KNVB. Er werd verzameld op het Max Euweplein in Amsterdam van waar er in anti Play-offs T-shirts en met spandoeken over het Leidseplein richting het Rembrandtsplein gelopen werd om aldaar gezamelijk de wedstrijd te bekijken. Onze actie heeft in diverse media aandacht gekregen. Wij zijn blij dat de roep van de supporters in de media wel gehoord word, daar waar de KNVB Oost-Indisch doof lijkt te zijn.

Zondag zullen we wederom verzamelen op het Max Euweplein en wel om 13.00 uur. Rond 13.45 uur zullen wij gaan lopen richting een kroeg in Amsterdam. Op zondag 20 of zondag 27 mei zullen wij ongeacht het feit of Ajax dan nog in de play-offs zit nog een grootse ludieke actie voeren. Hierover zullen wij u tijdig berichten en voor uitnodigen. Wij zijn er van overtuigd dat u hier bij wilt zijn.

KNVB: “Weet wanneer je moet stoppen”Related posts