Vijf Ajacieden in voorlopige EK-21 selectie De Haan

Bondscoach Foppe de Haan heeft donderdag de voorlopige selectie van Jong Oranje bekendgemaakt voor het EK onder 21 jaar dat vanaf 10 juni in Nederland plaats gaat vinden. Nederland verdedigt de Europese titel. In de voorlopige groep van De Haan ziten vijf Ajacieden: Doelman Kenneth Vermeer, de kersverse vader Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro en Ryan Babel kregen een uitnodiging alsmede de dit seizoen aan Heracles verhuurde, en volgend seizoen terug kerende, Robert Schilder.

De voorlopige selectie:
Keepers:
Etemadi (sc Heerenveen), Krul (Newcastle United), Vermeer (Ajax), en Waterman (AZ).

Verdedigers:
Donk (AZ), Drenthe, Vlaar en Tiendalli (allen Feyenoord), Jong-A-Pin (sc Heerenveen), Koenders (RKC Waalwijk), Kruiswijk (FC Groningen), Pieters (FC Utrecht), Van der Struijk (Willem II) en Zuiverloon (sc Heerenveen).

Middenvelders:
Agustien (Roda JC), Aissati (FC Twente), Bakkal (FC Twente), Bruins (Excelsior), Emanuelson, Maduro en schilder (allen Ajax), Medunjanin (Sparta).

Aanvallers:
Babel (Ajax), Beerens (NEC), Janssen (RKC Waalwijk), Jenner en Lens (beiden AZ), De Ridder (Celta de Vigo), Rigters (NAC Breda) en Vincken (Feyenoord).

Related posts