Pas slechts 25.000 kaarten verkocht voor sleutelduel tegen Heerenveen

Voor het uiterst belangrijke play-off duel van aanstaande zondag in de ArenA tussen Ajax en SC Heerenveen waren vrijdagochtend (10:00 uur) pas slechts 25.000 kaarten verkocht! Een flink aantal fans boycot de play-offs omdat zij het er niet mee eens zijn dat ze extra moeten betalen voor deze wedstrijden buiten hun seizoenkaart. Er zijn dus nog voldoende tickets te koop via Ticketbox en zondag vanaf 12:30 uur kun je gewoon karten kopen bij het stadion. Een clubkaart is niet verplicht.

Er staat zondag veel op het spel. Ajax zal met minimaal twee doelpunten verschil moeten winnen. Uitschakeling zou Ajax even terugzetten in het groeipad dat is uitgestippeld om binnen vijf jaar bij de Europese top te komen. Haalt de club geen Champions League voetbal dan zal er bezuinigd moeten worden, zo blijkt uit de woorden van Ajax directeur Fontein in het Algemeen Dagblad.

,,Als we het niet halen, heeft dat invloed op ons jasje,’’ aldus Fontein. ,,De inkomsten gaan in dat geval omlaag, dus moet je je uitgaven daar op aanpassen. Dan moeten we een kleinere jas aan.’’

Related posts