Valencia: ‘Sneijder moet druk opvoeren’

Om kans te maken op een transfer naar Valencia, zal Wesley Sneijder bij Ajax moeten aandringen om verkocht te worden, zo heeft valencia-president Juan Soler laten weten . Valencia komt in haar bod dat inmiddels is opgelopen van 8 naar 10 miljoen euro nog twee miljoen euro te kort. Daarnaast heeft Ajax kenbaar gemaakt dat ze Sneijder niet graag kwijt willen, behalve voor de hoofdprijs. Volgens Soler moet Sneijder de klus nu zelf gaan klaren en de druk opvoeren bij de clubleiding om een transfer af te dwingen.

Zlatan Ibrahimovic deed, desgevraagd door Juventus, enkele jaren geleden wel wat de Italianen wilde, alleen de Italianen gingen nog een stap verder: Ibrahimovic moest herrie schoppen. De Zweed heeft vervolgens behoorlijk ‘de boel op stelten’ weten te krijgen en wist op de laatste dag van de transferdeadline naar Juventus te verkassen. Dergelijke karaktertrekken passen echter niet bij Sneijder.

Related posts