Prijsvraag van deze week:
Welke Ajacied is dit? Win ook zo’n originele F-side Cap!!

Vorige week was de speler op de foto George Ogararu (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de gewonnen bekerfinale tussen Ajax en AZ van afgelopen zondag? Denk jij het te weten? MAIL je antwoord MET daarbij je adresgegevens.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ook zo’n originele F-side cap(zie foto) ontvangt, aangeboden door voetbalwarenhuis.com.

Inzenden kan tot zondagavond 13 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week dinsdag 15 mei zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu? Perez? Vermaelen? Heitinga? Wie is het deze keer??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts