Bakircioglu: ‘Ajax en Ten Cate zijn blij met me’. Al gekeurd?: ,,Ga er maar van uit!

De Scandinavische variant van Studio Sport; het Zweedse programma Sportskanalen, had deze middag een kortstondig interview met Bakircioglu waarin hij zijn keuze voor Ajax toelicht: ,,De speelstijl van Ajax is te vergelijken met die van FC Twente. Ajax is daarom de juiste club voor mij. Henk ten Cate was gecharmeerd van mijn kwaliteiten.” Overigens meldt de Zweed verderop in het vraaggesprek dat hij nog niet heeft gesproken met de trainer van de Amsterdammers; ,,Dat zal pas gebeuren nadat de transfer is afgerond. Maar ik heb gehoord dat de club, inclusief de trainer, te spreken was over deze transfer.”

Vanochtend haaste de zaakwaarnemer van de Zweed zich te melden dat hij helemaal niets weet van een keuring vandaag. Wij wisten vanmiddag echter Alfons Groenendijk te bereiken. Op de vraag of Bakircioglu inmiddels gekeurd is bij Ajax antwoorde hij breedlachend: ,,Ga er maar vanuit!”. Naar verwachting zal de transfer maandag openbaar gemaakt worden, mits Ajax en FC Twente elkaar niet treffen in de finale van de Play-offs.

Zie ook eerdere berichten:
10 mei 2007:Zaakwaarnemer ontkent keuring Bakircioglu; afhankelijk van play-offs maandag transfer officieel
10 mei 2007:Kennedy Bakircioglu ondergaat vandaag medische keuring bij Ajax
5 mei 2007:De Telegraaf meldt nu ook wat wij allang wisten: ‘BAKIRCIOGLU KIEST AJAX’
4 mei 2007:Naar buitenwacht toe alleen PSV nog concurrent voor Bakircioglu
2 mei 2007:‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’
30 april 2007:‘Ajax en psv willen FC Twente-middenvelder Kennedy Bakircioglu’

Related posts