Zaakwaarnemer: ‘Maduro in belangstelling meerdere Italiaanse topclubs’

Hoewel hij bij Ajax de laatste tijd weinig aan spelen toekomt, blijft Hedwiges Maduro, als we zijn zaakwaarnemer tenminste mogen geloven, een gewilde speler. Vooral in Italië zouden meerdere clubs de verrichtingen van de middenvelder volgen. De interesse van Juventus was bekend, maar volgens die zaakwaarnemer; Alberto Faccini, zijn er meer kapers op de kust. ,,Dat zijn ook niet de minste ploegen. Juventus is inderdaad één van de teams, maar het is niet de enige club die mij naar meer informatie over Hedwiges heeft gevraagd. Maduro is gewild bij meerdere grote Italiaanse clubs”, aldus Faccini tegenover Tutto Mercato Web.

Mocht één van deze clubs zich ook daadwerkelijk gaan melden bij Ajax, dan lijkt het niet onlogisch dat de Amsterdammers de onderhandelingen willen aangaan. Onder trainer Henk ten Cate is de 22-jarige Maduro steeds meer op een zijspoor geraakt. Dit seizoen mocht hij tot dusverre slechts in zestien wedstrijden opdraven.

Related posts