Gabri: ‘Contractverlenging mede dankzij supporters’

Gabri heeft deze week zijn contract bij Ajax verlengt tot 1 juli 2011 (zie bericht). De middenvelder heeft een succesvolle eerste seizoen in Amsterdamachter de rug. De Spanjaard heeft vrijwel direct een basisplaats veroverd, en kreeg ook direct alle vertrouwen van de supporters.

De Spanjaard zegt dan ook dat zijn besluit om bij te tekenen mede afhankelijk is geweest van de steun die hij van de fans krijgt; ,,De steun van de supporters, technische staf en directie hebben me doen besluiten hier langer te blijven. Op het Amsterdam Tournament speelde ik tegen Internazionale mijn eerste wedstrijd in het Ajax-shirt. Dat de supporters mij direct hun vertrouwen schonken, heeft indruk gemaakt.”

,,De fans waren overigens het hele seizoen geweldig. Als je je buiten het veld lekker voelt, voetbal je ook makkelijker. Ik ben daarom erg gelukkig met deze contractverlenging. Ik ben er nog steeds ontzettend trots op dat ik het shirt van Ajax mag dragen en wil iedereen bedanken voor de steun,” aldus Gabri die voorlopig niet in actie mag koemn voor Ajax vanwege zijn schorsing voor drie duels naar aanleiding van zijn rode kaart in de bekerfinale.

Related posts