Coach Willem II ontkent komst Kenneth Vermeer; Ook Poepon nog niet zeker

Willem II-coach Dennis van Wijk ontkent het bericht dat Ajacied Kenneth Vermeer in beeld is bij Willem II; ,,Vermeer heeft wel talent, maar geen ervaring. Daar zijn wij wel naar op zoek. Overigens zie ik in de Eredivisie maar weinig clubs waar Vermeer eerste keeper zou kunnen worden.”

Volgens Van Wijk gaat Willem II proberen doelman Michael Aerts, die het afgelopen half seizoen op huurbasis uitkwam in Tilburg, vast te leggen. Aerts staat nog tot medio 2009 onder contract bij Feyenoord maar die club heeft al eerder te kennen gegeven dat er in De Kuip geen toekomst is voor de dertigjarige Brabander. In Tilburg doet de doelman het echter prima, aldus Van Wijk: ,,Maikel heeft het goed gedaan bij ons, dus geven wij ook de voorkeur aan hem.”

Poepon
Van Wijk wil ook snel duidelijkheid van Ajax over huurling Rydell Poepon. in tegenstelling tot eerdere berichten is het nog helemaal niet zeker dat Poepon ook volgend seizoen op huurbasis in Tilburg speelt. Van Wijk zegt daar in ieder geval nog geen bevestiging uit Amsterdam over te hebben gehad.

Related posts