Vermeer voor 1 seizoen op huurbasis naar Willem II

Keneth Vermeer wordt komend seizoen verhuurd aan Willem II. Vermeer is bij Ajax derde keeper en wilde volgend seizoen perse aan spelen toe komen op een hoger niveau dan het beloften team. Vermeer die kort geleden zijn contract tot 2010 verlengde moet in Tilburg nog wel medisch gekeurd worden en er moeten nog wat details geregeld worden in het contract.

Bij Willem II zal Vermeer de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Björn Sengier, die afgelopen seizoen 23 keer het doel verdedigde. De van Feyenoord gehuurde Maikel Aerts en reservekeeper Peter Zois staan voor een vertrek uit Tilburg. Het is dus nog niet zeker dat Vermeer 1ste keeper wordt. Hij zal die plaats wel moeten afdwingen, maar dat mag eigenlijk geen probleem zijn voor Vermeer.

Related posts