Uitslag prijsvraag van de week: ‘Wie is deze Ajacied?’

De prijsvraag van afgelopen week was, zoals we eigenlijk een beetje verwacht hadden, een keer niet al te moeilijk. Veel fans bleken dan ook snel te zien wie het was: George Ogararu! Winnaar van zo’n originele F-side cap is geworden: Sharleen Amsen uit Almere! Gefeliciteerd Sharleen, de cap komt zo snel mogelijk naar je toe!

Morgen zullen wij weer een nieuwe prijsvraag op de site plaatsen ditmaal met een foto gemaakt tijdens de bekerfinale van afgelopen zondag met opnieuw de vraag: Welke Ajacied is dit? Wederom is er zo’n originele F-side cap te winnen, doe dus mee!! Deelname is gratis!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!


George Ogararu!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!

Related posts