Gabri drie duels geschorst; Spanjaard baalt en biedt excuses aan

Gabri moet de eerstvolgende drie wedstrijden vanaf de tribune toekijken. De Spaanse middenvelder accepteerde maandag een strafvoorstel van de aanklager betaald voetbal. Gabri kreeg zondag in de bekerfinale tegen AZ een rode kaart: De Spanjaard deelde een rake klap uit aan Demy de Zeeuw. De aanklager deed een voorstel van vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Ajax en Gabri besloten de schikking te aanvaarden. Gabri mist dus sowieso de twee play-offwedstrijden tegen Heerenveen en bij winst van Ajax ook het eerste duel tegen de winnaar van de play-offs tussen AZ en FC Twente.

Gabri baalt zelf behoorlijk van de rode kaart: ,,Het gebeurde in het vuur van de wedstrijd, ik had me nooit zo mogen laten gaan”, aldus de Ajacied. Gabri biedt zijn excuses aan aan spelers en fans.

Related posts